Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Krása

Nechajte svoju krásu zažiariť zvonka: Zerex Beautylis obnoví pleť, vlasy i nechty

Autor článku: Jana Petrejová 22.05.2024 13:15 Ak túžite po hustej korune krásy, odpoveďou je Zerex Beautylis. Foto: Pexels.com

Pribúdajúci vek, nedostatočná starostlivosť zvonka a nezdravý životný štýl. To všetko sa môže podpísať na zdraví pleti, vlasov i nechtov. Keď sa k tomu pridá stres, je jasné, ako to dopadne. Oklamte rýchlo plynúci čas šikovne a sofistikovane a nedajte na sebe spoznať, že nemáte práve najlepšie obdobie. 

Elixír krásy na dosah

Zdravá strava ide ruka v ruke s účinným výživovým doplnkom, ktorý vás skrášli na počkanie. Zerex Beautylis dodá novú iskru nielen vašej pleti či korune krásy, ale aj celkovo životu, v ktorom ten čas pôjde zrazu pomalšie a vy si aspoň budete môcť naplno vychutnať momenty s najbližšími. 

Jediný pohľad do zrkadla vám vyčarí úsmev na tvári, ktorý len tak skoro nezmizne. Zerex Beautylis možno považovať za elixír krásy, ktorý napraví to, čo ste doteraz vy alebo plynúci čas zanedbali. Krásna, zdravá a pružná pleť, lesklé vlasy a pevné nechty bez štiepenia a lámania sú výsledkom pravidelného užívania tohto výživového doplnku, v ktorom sa ukrýva množstvo účinných zložiek. Ak ich doprajete svojmu telu, telo vám to vráti dvojnásobne!

Pleť

Kolagén vo výživovom doplnku ocení hlavne nežnejšie pohlavie! Ide o tzv. “bielkovinu mladosti”, ktorá podporuje pružnosť pokožky a zmierňuje vznik hlbokých vrások. Príznaky starnutia tak budú v nedohľadne a čas akoby nemal vplyv na stav pleti. Do toho vstupuje kyselina hyalurónová, ktorá sa postará o hydratáciu pokožky a meď, ktorá “popoženie” prirodzenú tvorbu kolagénu a elastínu v pleti. Ďalšou podpornou látkou je vitamín C, bojovník proti pigmentovým škvrnám a ďalší pomocník na tvorbu kolagénu. Keď sa spojí sila týchto látok, vytvorí sa účinná zmes, ktorá je zaručeným spomaľovačom starnutia.

Privítajte krajšiu pleť vďaka Zerex Beautylis.

Vlasy

Účinné kombo prírodných zložiek - serenoa plazivá a žihľava dvojdomá, prospieva hormónom a udržiava ich normálnu hladinu. Tým zmierňujú vypadávanie vlasov, ktorý je častým problémom u žien. O “slovo” sa hlási tiež biotín, ďalšia silná látka, ktorá spolu so selénom podporujú rast nových vlasov. 

Nechty

Aj v tomto má “prsty” biotín! Spolu s kolagénom, prasličkou roľnou a zinkom zabezpečia dobrú kvalitu nechtov. To okrem iného tiež znamená, že lámanie nechtov bude v nedohľadne.

Zápaly v tele

Tým, že extrakt z plodu serenoy plazivej a vitamín C odstraňujú zápalové procesy v tele, budete mať menšiu šancu na chorobu či inú nepríjemnú pliagu, ktorá by vám mohla prekaziť chvíle so svojimi najbližšími. 

Zerex Beautylis predstavuje záruku dlhých a hustých vlasov a taktiež pevnej pleti a nechtov.



zdravé vlasy zdravá pleť zlepšenie kvality nechtov lámavé nechty pevné nechty
Magazín arrow
Magazín arrow