Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Nechajte stres odplávať vďaka Zerex Čaj Stres/Ukľudnenie: Upokojí myseľ i telo

Autor článku: Jana Petrejová 26.07.2024 13:17 Oddýchnite si pri šálke lahodného čaju. Foto: Pexels.com

Prežívate náročnejšie obdobie vo svojom živote, ktoré vám dáva zabrať? Máte toho na pleciach viac než zvyčajne a neviete čo skôr? Stop! Spomaľte a zastavte sa. Buďte len sami so sebou, vyložte si nohy na stôl, vydýchnite a vychutnajte si šálku lahodného čaju Zerex Stres/Ukľudnenie. Každým jedným dúškom budete mať pocit, že ste sa dostali do iného sveta. tam, kde neexistujú žiadne problémy ani boj s časom či honba za všetkým, aby ste toho stihli čo najviac. 

Nejde o obyčajný čaj. Ide o nápoj, ktorý vás v priebehu pár minút upokojí a ulahodí vašej psychika. Ponúka dokonalé uvoľnenie, ktoré si budete chcieť užívať zas a zas. Stoja za tým tradičné bylinky v čajovej zmesi, ktoré obsahujú unikátne zložky podporujúce pokojnú myseľ a kvalitný spánok. Ak sa dobre vyspíte, odrazí sa to na psychike tela, ale i na fyzickej stránke. Budete plní energie, pripravení na nové zážitky a momenty so svojimi najbližšími plné radosti a pohody. Stres sa akoby rozplynie v šálke čaju.

Objavte vnútro produktu

V rukách držíte slovenský výrobok vysokej kvality, ktorý prispeje k zachovaniu vašej duševnej rovnováhy. S výrobkom konečne dosiahnete to, čo chcete: vytúžený relax a dobrý spánok. Očakávajte zážitok už pri prvom dúšku, kedy pocítite príjemnú chuť. Pozrite sa bližšie na bylinky, ktoré majú na svedomí spomínané pozitívne účinky na ľudský organizmus. 

Rebríček obyčajný

Táto bylinka má bohatú históriu v bylinnej medicíne. Je vysoko cenená pre mnohé zdravotné prínosy, ktoré zahŕňajú napr. podporu imunitného systému, dezinfekciu rán, prečistenie organizmu od škodlivých látok, prečistenie obličiek a upokojenie nervového systému. Rebríček sa ukázal účinným pri odstránení migrény. Celkovo pôsobí upokojujúco a podporuje srdcovocievny systém. 

Ľubovník bodkovaný

Táto vytrvalá bylinka kvitne od júna do septembra. Už dávnejšie bol preukázaný priaznivý vplyv na telo, ktorý spočíva v jeho účinnosti na depresie. Je za tým látka hypericín nachádzajúca sa v preparátoch na liečbu tohto psychického stavu. Bylinka je veľmi dobré na nervy, upokojuje a pomáha zbaviť sa stavov úzkosti a nespavosti. Jeho účinky sa zvyknú prejaviť po niekoľkých týždňoch. 

Po šálke teplého čaju sa vám bude lepšie zaspávať. Foto: Pexels.com

Levanduľa lekárska

Poznali ju už starovekí Gréci, ktorí ju pridávali do svojich kúpeľov. Postupne objavovali ďalšie blahodarné účinky levandule, vďaka čomu sa použitie bylinky rozšírilo z kúpeľní do medicíny, kozmetiky a vôbec celej domácnosti. Má mnohoraké využitie s očakávaným efektom. Napríklad je známa pre svoje upokojujúce účinky. prispieva k uvoľneniu nervového napätia a potláča pocit paniky. Oceníte ju pri nespavosti i migréne. Napomáha tiež k odstráneniu príznakov frustrácie, depresie a podráždenosti. Je skvelá pri navodení pokoja a harmónie. 

Skorocel kopijovitý

Protizápalové účinky skorocelu ho predurčujú na výborný prostriedok proti mnohým zdravotným neduhom. Upravuje trávenie, možno ho využiť tiež pri pálení záhy, no taktiež je účinný pri bolestiach uší, zubov a hlavy. Dokonca prospieva aj pri ochoreniach pečene a močového mechúra. Ochrana pred účinkami žalúdočnej šťavy, čím predchádza tvorbe žalúdočných vredov, je ďalším príjemným plusom. Skorocel sa stane vaším parťákom na ceste za duševnou pohodou. 

Medovka lekárska

Ide o skvelého pomocníka pri nespavosti a taktiež sa ukázal nápomocný pri podráždenosti, dokonca aj u detí. Medovka sa často prirovnáva k sedatívam, keďže má podobné účinky. Priaznivo pôsobí na nervovú sústavu a užitočná by mohla byť pri liečbe depresií či pocitoch úzkosti. Potrebujete vypnúť? Medovka vám pomôže viac sa uvoľniť, načerpať nové sily a dobiť si baterky. Ide o účinný reštart mysle i tela. 

Harmónia v živote

Vykašlite sa na rátanie ovečiek, ktoré vám aj tak nedajú spať. Ak stále vo vás znejú dozvuky z náročného dňa a zároveň myslíte na to, čo vás čaká zajtra, vyskúšajte Zerex Stres/Ukľudnenie, ktorý vás dá do stavu pohody. Odbúrajte stres a privítajte jasnú myseľ a harmóniu v živote. Vďaka kvalitnému spánku budete mať veľa energie na zážitky so svojou rodinou. 

S produktom Zerex Čaj Stres/Ukľudnenie skvele zrelaxujete po náročnom dni.



stres bylinky proti stresu chronický stres bylinky na stres čaj na ukľudnenie
Magazín arrow
Magazín arrow