Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Jedna z najcennejších húb ukazuje svoju silu: Zerex Cordyceps zvýši imunitu i libido

Autor článku: Jana Petrejová 20.05.2024 13:06 Zerex Cordyceps vás zaplaví nekonečnou energiou a elánom do života!

Reč je o cudzopasnej hube, ktorej potravou sú larvy a húsenice. Z nich čerpá živiny, čím sa zvyšuje podiel cenných látok v jej zložení. 

Nejde o žiadnu objavenú novinku na poli ľudovej medicíny, Cordyceps sa používa už viac ako 2 000 rokov. Ak vám chýba energia, povzbudenie, trochu iskry a vášne za dverami spálne a zároveň hľadáte spôsob, ako posilniť imunitu, aby ste si užili dobrodružstvá so svojou rodinou na výletoch a stretnutiach, siahnite po doplnku výživy Zerex Cordyceps 40 %!

Dobije baterky 

Hoci hybrid larvy a huby neznie na prvý pohľad lákavo, jej unikátne schopnosti z nej robia hubu číslo jeden, čo sa týka pozitívneho vplyvu na ľudský organizmus. Cordyceps, alebo inak povedané žezlovka, patrí medzi huby s priaznivými účinkami na zdravie, o ktorých sa síce toho už veľa povedalo, no málokto vie, čo sa naozaj skrýva za týmto cenným druhom. Majú vysoký obsah polysacharidov, ktoré predstavujú až 40 % extraktu. Aj preto by mal byť Zerex Cordyceps 40 % súčasťou vašej domácej lekárničky ako prevencia a ochrana pred ochoreniami a oslabeným imunitným systémom.

Zerex Cordyceps vám nielen dodá energiu, takže je vhodný pred tréningom, ale postará sa tiež o rýchlejšiu regeneráciu po cvičení.

Tento výživový doplnok je ideálnym “nakopávačom”, ktorý vám v priebehu niekoľkých minút dobije baterky na stopercent. Je jedno, či vás čaká náročnejší pracovný kolotoč povinností, alebo sa chystáte na hory či jednoducho toho chcete zvládať viac v priebehu dňa vrátane športu. Pravdepodobne v tom nebudete sami a aktivity si naplánujete so svojimi najbližšími. Ako to však všetko zvládnuť a nesklamať ich? Zerex Cordyceps 40% sa stane vaším prísľubom, že sa zúčastníte na všetkom, na čom ste sa dohodli. Cordyceps zvyšuje celkovú silu a výkon organizmu, preto je najideálnejší pre ľudí s hektickým životným štýlom a športovcov. Prinavracia stratený “drive” do života a bojuje proti únave. 

Zerex Cordyceps 40 % zmení sexuálny život

Čínsku hubu ocenia hlavne tí, ktorí sú vystavení zvýšenej záťaži, keďže zvyšuje príjem a absorpciu kyslíka. Nielenže podporuje celkový fyzický výkon, ale taktiež sa postará aj o ten v intímnom živote. Výsledkom bude zvýšenie hladiny testosterónu, a tým aj zlepšenie sexuálnej aktivity. Váš intímny život tak posunie na vyššiu úroveň a vy si tak budete viac užívať chvíľky vo dvojici. Stratené libido bude naspäť!

Čo ešte dokáže?

O účinkoch doplnku Zerex Cordyceps 40 % by sa dala napísať jedna strana knihy. Podporuje kardiovaskulárne zdravie, bez ktorého by ste nemohli plnohodnotne tráviť čas so svojimi blízkymi. Taktiež má omladzujúce účinky, posilňuje organizmus a znižuje hladinu cukru v krvi. Okrem toho, že je dobrý pred cvičením na zvýšenie sily, postará sa o rýchlejšiu regeneráciu a zotavenie po tréningu. 

Účinky huby Cordyceps: 

  • Možné protirakovinové účinky
  • Cukrovka 2. typu pod kontrolou
  • Podporuje zdravie čriev
  • Napomáha pri fungovaní obličiek
  • Zdravé srdce
  • Zvýšenie plodnosti
  • Protizápalové účinky
  • Antimykotické a antimikrobiálne účinky

Vďaka Zerex Cordyceps vám už nič nebude stáť v ceste za bezproblémovým fungovaním tela, vďaka čomu si budete môcť užiť aktívne chvíle so svojimi najbližšími. 

Zerex Cordyceps zvýši imunitu a zároveň oživí intímny život medzi partnermi.



huba cordyceps zdravie účinky imunita
Magazín arrow
Magazín arrow