Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Činnosti, ktoré sú lepšie ako lieky na energiu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.06.2016 00:00 lieky

Nový deň by mal znamenať novú dávku energie. Takto by to malo platiť vždy. Avšak aká je realita u väčšiny z nás? Opak býva pravdou. Aj preto je dobré poznať činnosti, ktoré nám dodajú viac energie a navyše sú aj lepšie ako bežné prípravky na energiu ...

Sprcha studenou vodou ...

Nebojte sa zaradiť rannú sprchu studenou vodou do svojho rituálu napríklad hneď na začiatku nového dňa. Zaručene pomôže, aj keď pre mnohých z nás je to niečo nepredstaviteľné a neprípustné. Ak však raz skúsite, uvidíte, že čo všetko sa zmení. Samozrejme, je potrebné začať postupne, vždy si dať najskôr normálnu sprchu teplou vodou a tú zakončiť krátkym opláchnutím studenou vodou.

Čerstvé ovocné šťavy

Viac energie získate pitím čerstvých ovocných štiav. Sú prospešné pre celé telo a navyše mu dodajú potrebnú dávku energie. Uprednostňujte vždy čerstvé, zrelé a zdravé ovocie, pretože iba s ním dodáte telu najviac vitamínov a prospešných látok vytvárajúcich dokonalé prostredie pre tvorbu novej sily.

Šport

Nie je nič lepšie, ako napumpovať svoje telo dostatkom kyslíka a zároveň si popreťahovať kosti a svaly. Druh športu je na vás. Najlepšie taký, čo vám vyhovuje najviac a čo vás najlepšie očistí a doplní kyslíkom a energiou. Môžete siahnuť len po jednoduchých dychových cvičeniach, ktoré budete opakovať viackrát počas dňa, hoci aj popri pracovných povinnostiach. Ak radi robíte dve alebo viac vecí naraz, teraz máte tú vhodnú príležitosť ...

Šálka zeleného čaju

Skúste začať nový deň šálkou zeleného čaju. Aj on vám dodá silu na celý deň. Čím väčšia dávka zeleného čaju, tým viac síl a energie do celého dňa. Zelený čaj je už oddávna známym a účinným stimulátorom a antioxidantom zároveň. Nezabúdajte si ho dopriať aj pred náročným dňom a najlepšie v čerstvom, či sušenom prevedení. Práve v tomto stave má najviac prospešných látok, ktoré telo dokáže lepšie zužitkovať vo svoj prospech.

Tabletky na energiu

Energiu si je dnes možné dopriať aj pomocou tabletiek na energiu. Jedná sa o produkty, ktoré sú na prírodnej báze a ktoré dodajú telu iba dávku čistej energie, bez nepriaznivých dopadov na zdravie. Prípravky na energiu z prírodných extraktov sú dostupné pre každého, kto uprednostňuje presné dávkovanie a silnejší efekt, ale bez akýchkoľvek vedľajších účinkov na zdravie. Ak hľadáte niečo podobné aj vy, v takom prípade sú tabletky na energiu tou najlepšou voľbou aj pre vás, ak túžite po novej sile jednak po telesnej, ako aj duševnej stránke.



energia
Magazín arrow
Magazín arrow