Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vyskúšali sme za Vás, ktoré afrodiziakum skutočne zaberá?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.02.2016 00:00 ktoré afrodiziakum skutočne zaberá?

Afrodiziakum môže byť výborným pomocníkom na zosilnenie erekcie, sexuálnej vášne alebo aj túžby po partnerovi. Podporuje chuť na sex jednak u mužov, ako aj u žien. Dať si radšej bylinku, jedlo, drink alebo skôr afrodiziakálne korenie? Sú tieto látky skutočne také silné a vždy pomôžu, ak budeme potrebovať zvýšiť chuť na sex? Vyskúšali sme niektoré z nich a ohodnotili sme každé z nich bodmi od 0 po 10 (pričom 10 je najviac) ...

Bylinka zázvor ...

Začíname bylinkou zázvor, ktorú asi netreba bližšie predstavovať. Hneď v úvode treba povedať, že práve zázvor fungoval u nás najlepšie. Prvý deň sme si pripravili ráno a večer chutný zázvorový čaj. Čerstvý zázvor sme si vždy nastrúhali strúhadlom do 0,5 litrovej šálky. Čaj sme nechali vždy vylúhovať aspoň desať minút a následne sme si ho ochutili medom a citrónom. Už na druhý deň ráno, keď sme si pripravovali tretiu šálku zázvorového čaju, cítili sme zvýšenú chuť na sex.

Na nič iné sme nedokázali myslieť, iba na sex. Taktiež ani so silnou erekciou nebol žiadny problém. Sex sme si museli užiť hneď a čo najskôr, inak sme sa nedokázali sústrediť na inú činnosť. Zázvor od nás dostal najvyšší možný počet bodov a to 10 z 10. Milo nás prekvapil a považujeme ho za najlepšie prírodné afrodiziakum z pomedzi byliniek.

Jedlo z morských plodov ...

Z jedál sme skúsili jesť plody mora. Prekonali sme sa a pravidelne počas celého týždňa sme si dopriali ustrice na rôzny spôsob. Keďže nie sme zvyknutí na tento druh stravy, vsadili sme na istotu a chodili na obedy a večere do reštaurácie. A výsledok? Plody mora ako afrodiziakum môžu byť, priniesli nám silnejšiu erekciu. Tá sa zlepšila, ale až po týždni a preto plodom mora dávame 7 bodov.

Kúsky čokolády

Ak nemáte zázvor alebo morské plody, môžete siahnuť po čarovných kúskoch čokolády. Je dobrým afrodiziakom. Obsahuje kakao a zlúčeninu fenylatylamín, ktoré nám priniesli vyššie napätie a vzrušenie medzi nami a partnerkou. Jednalo sa síce o slabšie účinky ako pri zázvore a morských plodoch, čokoláda však u nás rovnako zabodovala (5 bodov).

Zlepšila sa nálada a zdravší variant (horká čokoláda 70 %-tná) nám chutila viac, keďže je aj zdravšia. Mliečna chuť síce na prvý pocit chutí lepšie, ale do postele s partnerom vás dostane skôr jej „horkejší“ variant. V kombinácii ešte s červeným vínkom však účinok čokolády narastá ...

Pohárik „červeného“ vína

Vínko je rovnako ako čokoláda starým známym afrodiziakom. Podporilo lepšiu náladu a zároveň aj „mužské“ libido. Popíjať je dobré ho každý večer. Samozrejme všetko s mierou, tak maximálne dva poháriky. Chuť na sex prišla a nemuseli sme na ňu dlho čakať. Body sme však strhli za ťažší žalúdok po vypití druhého pohárika, ako aj to, že ak sa preženie pitie, je po paráde. Vínko dostalo od nás 5 bodov z 10, tak ako čokoláda.

Korenie kardamon

Ak chcete partnerovi dožičiť silné a účinné afrodiziakum z dielne korení, vsaďte na indické korenie kardamon. Lepšia vášeň a erekcia budú samozrejmosťou. My sme ho použili v rámci našej „slanej stravy, no dá sa využiť aj pri pečení, či ako chutný čaj. Naša erekcia nezaznamenala až taký „druhý dych“, ako sme predpokladali, ale u vás možno budú iné výsledky. Aj napriek tomu, že výsledky nás neohúrili, ako aj preto, že sme mali problém ho zohnať, dávame tomuto koreniu 3 body z 10.

A na ktoré afrodiziakum sa spoľahnete vy?

Zerex zvýšte svoje libido



vzrušenie afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow