Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako si udržať silnú a kvalitnú erekciu?

18.12.2018 00:00 Ako udržať erekciu? Vyhýbajte sa týmto návykom

Je váš sexuálny život úžasný, všetko ide ako po masle a s potenciou nemáte ani najmenší problém? Ak je to váš prípad, gratulujeme vám. Ak chcete, aby to tak bolo (alebo zostalo), prinášame vám niekoľko rád, ako udržať silnú a kvalitnú erekciu. ​​​​​​

S týmito škodlivými návykmi sa rozlúčte (alebo s nimi ani nezačínajte)

Nadmerná konzumácia alkoholu

O tom, že alkohol je “metla ľudstva”, ste už určite počuli. Jedným zo zhubných dôsledkov nadmerného pitia alkoholu je však aj strata libida a erektilná dysfunkcia. Alkohol totiž tlmí tvorbu mužského pohlavného hormónu, ktorý má významný vplyv na vašu erekciu. Namiesto kvantity teda stavte na kvalitu: pohár kvalitného vína či kvalitné destiláty v primeranom množstve vám raz za čas neublížia. 

Zradný nikotín

Fajčenie cigariet ohrozuje zdravie vašich ciev a prekrvenie penisu, čím zhoršuje erekciu. Až 80 % mužov, ktorí sa sťažujú na ťažkosti s erekciou, si pravidelne doprajú nejednu cigaretu.

Vysedávanie pred počítačom

Sedavý spôsob života je perfektnou živnou pôdou pre poruchy erekcie. Nedostatok pohybu prispieva k obezite a srdcovo-cievnym ochoreniam, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú aj zdravie orgánov od pása dole. Silná a kvalitná erekcia bude vašou každodennou realitou, ak do svojich bežných aktivít zapojíte zdravý pohyb.

Workoholizmus

Fenomén súčasnej doby a zároveň jedna z hlavných príčin nefungujúcich vzťahov. Ľudia, ktorí podľahli workoholizmu, majú tendenciu venovať všetok svoj čas a energiu práci. Tento nezdravý návyk v sebe neukrýva len riziko rozpadu vzťahov, neveru, ale aj stratu erekcie.

S workoholizmom sú úzko spojené aj ďalšie nepríjemné vplyvy na zdravie. V snahe “skrátiť si čas” potrebný na stravovanie, siahajú mnohí “postihnutí” po rýchlej strave. A neostáva len pri tom. Nie je výnimkou, keď sa pritrafí aj nadmerná konzumácia kofeínu. Kávička sem, kávička tam, a odporúčaný denný príjem kofeínu (max. 400 miligramov) môže byť poriadne prešvihnutý, a zároveň zdraviu škodlivý.

Prehodnoťte si priority. Stojí vaša práca skutočne za to, aby ste pre ňu toto všetko obetovali?

Ponocovanie

Spánok, ktorý je kratší ako 5 hodín, spôsobuje organizmu veľkú záťaž a únavu, čo sa negatívne odrazí aj na sexuálnom apetíte a erekcii. Ak ich však túžite mať za každých okolností v “normále”, vyhraďte si každú noc aspoň 7 - 8 hodín na osviežujúci spánok.

Takto si môžete udržať kvalitnú erekciu – nezávisle od veku

Okrem toho, že sa budete vyhýbať vyššie spomínaným zlozvykom, odporúčame vám obohatiť vašu stravu o vitamíny, minerály a aminokyseliny. Najmä také, vďaka ktorým si udržíte potenciu aj vo vyššom veku. Nájdite ten svoj jedálniček na podporu mužského pohlavného hormónu. Objavte výhody vajíčok, avokáda, tuniaka či bylinky na erekciu, ktoré vaše snahy podporia.

Vyskúšať môžete napríklad aj výživový doplnok na prírodnej báze Zerex Ultragold, ktorý je vhodný pre všetky vekové skupiny. Obsahuje extrakty z tradičných bylín a vitamíny, ktoré prispievajú k udržaniu sexuálnej kondície a vitality v každom veku. Vďaka vysoko koncentrovanému zloženiu účinných látok priaznivo pôsobí na udržanie správnej funkcie reprodukčného ústrojenstva.

Kotvičník zemný podporuje tvorbu mužského pohlavného hormónu, sexuálnu túžbu, libido a celkový výkon.

Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu kondíciu. Má pozitívny vplyv na početnosť a pohyblivosť spermií.

Zinok prispieva k plodnosti, správnej reprodukčnej funkcii a k udržaniu normálnej hladiny mužského pohlavného hormónu v krvi.

Zerex Ultragold na udržanie hladiny mužského pohlavného hormónu

Redukujte stres

Keďže častou príčinou problémov s erekciou sú psychologické príčiny, ktorých nositeľom a spúťačom je stres, môžeme povedať, že stres vás oberá o erekciu. V prípade stresu a úzkosti môže telo znemožniť prekrvenie penisu. A keďže sa krv nedostane tam, kam treba, na sex môžete zabudnúť. Ak si chcete udržať erekciu, doprajte si oddych, meditáciu, či inú formu relaxu. Základom môže byť vypnutie techniky (mobil, notebook, televízia). Čo bude nasledovať potom, je už len na vás. Prechádzka, cvičenie alebo venovanie sa partnerke bude jednoznačne lepším riešením.



potencia kvalitná erekcia zlepšenie erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow