Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Znamenie Rak - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 Znamenie Rak - žena

Ženy v znamení Rak majú svoje kúzlo, ktoré však neodhalí každý chlap na prvý krát a treba mu spoznať ženu viac do hĺbky, aby pochopil všetky jej tajomstvá a všetko to, čo ho na nej priťahuje.

Charakteristika znamenia Rak - žena

Žena v znamení Rak má rada pocit, keď jej ostatní hovoria, aká je úžasná a skvelá, a ako nevedia bez nej žiť. Všade sa cíti dobre, avšak najlepšie miesto pre ňu je nejaký útulný priestor, kde nie je príliš veľa ľudí. Ako doma sa však cíti skutočne len doma, kde má všetko podľa svojich predstáv tak, ako to jej vyhovuje. Ak máte radi skutočné ženy, ktoré vedia zo seba urobiť sexuálny objekt, ženu Raka budete skutočne milovať.

Rozhovory s ňou môžu byť celkom zaujímavé, pretože nálady mení asi tak často, ako Vy svoje ponožky. Vždy musíte vedieť odhadnúť, čo sa skrýva za jej zlou náladou, avšak nemali by ste to príliš riešiť.

Žena Rak nehľadá niekoho, kto by jej povedal riešenie na danú situáciu, ale skôr niekoho, kto ju len vypočuje a povie, že má pravdu. Za náladami nie sú ani muži, je to často celkom iný dôvod, ktorému samotní muži nie vždy rozumejú.

Žena Rak a sex

Ak by ste na ňu začali vyťahovať rôzne erotické hry, môže sa veľmi rýchlo stať, že skončia v najbližšom koši. Tieto ženy nie sú príliš naklonené tomu, aby začali príliš experimentovať alebo aby skúšali nové veci, aj keď u iných fungujú. Ak nie ste jej pravý, potom Vás zrejme až natoľko neočarila. Muži, ktorí žijú so ženami narodenými v znamení Raka, sú často absolútne spokojní s ich správaním a všetko im vyhovuje.

Od muža žena Rak očakáva oveľa viac a ak muž očakáva od vzťahu len sex, potom je niekde chyba a nebudú si rozumieť. Láska a cit sú pre ňu oveľa podstatnejšie, pričom pri sexe, najmä pri prvom, je veľmi opatrná. Ak je navodená tá správna atmosféra, dokáže sa uvoľniť natoľko, aby bola otvorená aj novým možnostiam. Ak cíti od partnera pozitívnu spätnú väzbu, potom je všetko v poriadku a dokážu sa mu celá oddať. Ak však chýba neha a cit pre rozkoš, je len veľmi ťažké, aby ste s takouto ženou mali vytúžený sex. Ak by ste ju do niečoho nového naučili, rada si nechá poradiť. Musí to však stáť za to a musí to priniesť aj jej potešenie.

Má rada dotyky a ešte radšej, ak sa partner dotýka aj jej. Má rada rôzne sexuálne polohy, azda tou najlepšou pre ňu je poloha pod partnerom, kedy svoje nohy môže okolo neho obvinúť. V prípade polohy odzadu je z nej skutočná žena s citom pre sexuálnu aktivitu, pričom pri dosahovaní orgazmu sa nevyhne ani výkrikom. Po celom akte zaspáva veľmi spokojná, pričom netreba to príliš preháňať s agresiou a so silou pri sexe.



Magazín arrow
Magazín arrow