Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Motýlik”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.03.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvom Motýlik

Predstavujeme vám novú sexuálnu polohu Motýlik. Poďme sa i s touto polohou dôkladne zoznámiť a zistiť tiež, ako ju správne praktizovať.

Ako praktizovať polohu Motýlik

Síce platí, že pri praktizovaní polohy Motýlik je pohyb značne obmedzený, o to viac vzniká čaro z iných skutočností. Tie súvisia so silným vzájomným pritláčaním pohlaví milencov proti sebe. Dôsledkom tejto aktivity sa sťahovanie panvových svalov ponímajú s väčšou intenzitou a razantnosťou. Partnerka má povolené ohnúť sa, no a tým zvýši svoje zovretie „lingamu“ v jej „yoni“. Partner musí mať svoje pravé koleno zodvihnuté, aby dokázal udržať stabilitu a nepreťažil svoj chrbát.

Čo je zaujímavé, z tejto polohy sa milenci ľahko dostanú do polohy „Koleso, ktorú sme na náš blog tiež priniesli.

kamasutra poloha motylikKrok 1

Ako prvé sa partner spustí na obidve kolená. Zaujme polohu tak, že sa usadí na svojich pätách a priehlavky oboch dolných končatín má pritisnuté nadol. Partnerka zaujme pozíciu smerom k čelu partnera. Usadí sa s rozkročenými nohami na mužove stehná, s chodidlami smerujúcimi nadol konkrétne za chrbát partnera. Obaja milenci môžu túto pozíciu využiť na vzájomné bozkávanie, vzrušovanie, čiže prvotnú predohru, ktorú ocenia potom neskôr v ďalších etapách milostného aktu.

Krok 2

V tej správne chvíli, keď sú obaja pripravení, partner zodvihne pravú nohu, ktorú má ohnutú v kolene a chodidlom sa podoprie o zem (alebo vhodnú položku) pred sebou. Súčasne zdvihne nahor i svoju dostatočne vzrušenú milenku, popritom ju pridržiava vôkol pása svojou pravou rukou a tú druhú má vôkol partnerkiných pliec. Partnerka sa obidvoma dolnými končatinami nadvihuje a uvoľňuje, čo napomáha jej milencovi. Medzitým muž môže do ženy vniknúť. Je vhodné, ak žena istí svoju rovnováhu podopieraním sa o pravú nohu svojho partnera. Je dobré vedieť o tejto možnosti, nakoľko sa stáva, že žena častokrát stráca stabilitu a to by mohlo aj skúseného milenca dostať z rovnováhy...

Krok 3

Následne partnerka nadvihne pravú nohu a pridrží sa partnerovho ľavého pleca. Súčasne sa svojou ľavou nohou zaprie o jeho pravé plece. Takto sa žena pridŕža a rukami obopína milenca vôkol pliec. V úsilí uľahčiť prácu mužovi, sa nadľahčuje, opierajúc sa o mužove nohy a ruky. Udržanie rovnováhy a samotné zvyšovanie napätia spojeného s narastajúcim vzrušení oboch partnerov patrí pri tejto polohe k sebe, lebo napomáha predísť nesprávnej polohe chrbta (najmä u muža). Teraz je všetko už len na vás. Prežite osviežujúci večer s tým, na kom vám naozaj záleží. Buďte ako motýľ a zažite ten pocit, kedy celé prostredie patrí len vám a to počas toho, kedy sa budete oddávať jeden druhému.

Vychutnajte si tak pôžitky, ktoré prináša ďalšia zaujímavá sexuálna poloha s názvom „Motýlik“. Spoznajte samých seba, ako aj silné stisky svojej milej, či milého, keď budete obaja proti sebe. Spomeňte si na to, čo sme vám radili a robte to tak, ako to vyhovuje vám, lebo iba tak dosiahnete najlepší výsledok pri ďalšej vzrušujúcej erotickej polohe.

© autor JG 20. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow