Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Hviezdnatý baldachýn”

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.02.2014 00:00 Poloha Hviezdnatý baldachýn

Náš obľúbený web www.zerex.sk/blog by rád poodhalil ďalšiu v poradí erotickú polohu, ktorej názov je „Hviezdnatý baldachýn“. Predstavte si, že je veľmi teplá letná noc. Vo vnútri  v posteli nevydržíte ani chvíľu, tak sa spolu so svojou partnerkou vyberiete na čerstvý vzduch trošku sa poprechádzať pod hviezdami a vychutnávať si vesmírne tajomstvá. Smerujte so svojou milovanou osobou (partnerkou, či partnerom) na ukryté miesta, rozžiarené iba mesačným svitom. Nič romantickejšie v noci snáď nemôže ani byť.

Nezabudnite si zobrať so sebou vhodnú podložku, najlepšie hrubú deku, čo sa najviac podobá na koberček a porozkladajte na ňu vankúše. Ste na ceste, kedy sa aj zem pohne, keď spolu s partnerkou (partnerom) explodujete ako dve nebeské telesá, ktoré padajú a hýbu sa po zemskej oblohe, respektíve vesmíre.

Ako postupovať pri polohe Hviezdny baldachýn

V úvode tejto polohy si partner sadne na podložku (najlepšie hrubú deku) a roztvorí svoje nohy pred seba do strán. Pevne a stabilne sa posadí a vzpriami sa, čím je pripravený na začiatok aktu. Jeho partnerka sa ako prvé posadí bokom pomedzi mužove dolné končatiny. Ženine nohy sú pri sebe vystreté popri pravom boku partnera. Muž aj žena sú objatí, on ju pridržiava vôkol pása, ona zasa za plecia. Pritom si hľadia do očí a sú zasypávaní bozkami a vzájomnou láskou. Vzápätí sa partnerka ohne dozadu a podoprie sa pravou rukou o podložku, čiže deku alebo koberček podľa aktuálneho stavu. Pravú dolnú končatinu obopne priamo vôkol pása svojho partnera.

Poloha hviezdny baldachýnKrok 2

Následne pomaličky a čarovne ako profesionálna tanečnica zodvihne svojou ľavou rukou svoju ľavú nohu a vystrie ju až po hrot svojich prstov pomedzi partnerovo ľavé plece. Tentoraz sa hlavou ohne partner s cieľom, aby partnerka dokázala prekĺznuť nohou popred jeho tvár a tak ju uchytiť na jeho pravé plece. V tomto okamihu partner podloží ženino telo asi tak v jej bokoch. Pozícia oboch partnerov je veľmi provokujúca a dráždivá. Celé toto „mazlenie“ a príprava prebieha v tajomnej atmosfére svietiacich hviezd, čo znásobuje vzrušenie oboch parterov.

Krok 3

V tom správnom okamihu môže začať milovanie. Partnerka uvoľní svoju dolnú končatinu z ruky a silno sa ňou opiera milencovho ľavého pleca. Toto je jej signál, že je nachystaná na súlož. Svojimi rukami sa žena podoprie o podložku, deku alebo koberček a nadvihuje sa s cieľom byť ľahšia. Muž svoju milenku obopne rukami okolo pása a prisunie si ju k sebe. Takto je dosiahnuté hlboké vniknutie, ale zasa s nízkou pohyblivosťou. Je dovolené takto zotrvať až pokým nebude každý z nich nasýtený účasťou toho druhého.

Krok 4

V poslednej fáze polohy „Hviezdnatý baldachýn“ partner smie svoju partnerku stisnúť za jej zápästie, to isté môže urobiť aj žena. Vzápätí sa môžu pomaličky uložiť na vankúše, ktoré si vopred pripravili za sebou na deku. Ženine nohy sa šmýkajú po mužových bedrách v zrkadlovom postavení proti jeho končatinám. Obidvaja sa ocitajú jednou rukou do seba zaseknutí. Druhú ruku súčasne dvíhajú nad svoje hlavy v pohybe smerujúcom až k nebesiam, ako aj k tajomnému „baldachýnovi“. Veľmi čarovná pozícia pod holým nebom, vzbudzujúca zimomriavky po celom tele, nemyslíte? Je to už len na vás, kedy si naplno vychutnáte túto priam „nebeskú“ sexuálnu polohu...

© autor JG 13. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow