Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Po čom túžia ženy v sexe? Poznáme odpoveď!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.11.2014 00:00 Po čom túžia ženy v sexe? Poznáme odpoveď!

Buďte k sebe priami aj v posteli a rozprávajte sa aj o tom, čo každý z vás očakáva od intímneho vzťahu, sexu. Preberte si spolu svoje sny, želania a túžby, ako aj domnienky. Každý po niečom túži, rovnako muži aj ženy. Dnes sa pozrieme bližšie na to, po akom intímnom styku prahnú ženy. Žiadny muž predsa nevidí do ženskej hlavy, musí sa to jednoducho naučiť a pochopiť, aká je skutočná pravda. Čím skôr sa to každý z mužov naučí tým lepšie. My sa vám s naším článkom pokúsime pomôcť, aby ste to mali jednoduchšie.

Po vášnivosti

V tomto smere sa jedná o jednoznačnú záležitosť. Čo tým myslíme? Ženy vyhľadávajú a majú rady romantických mužov, respektíve romantiku. A navyše romantiku očakávajú aj v intímnom vzťahu. Odmietajú sa správať ako muži, ktorí uprednostňujú „rýchlo“ a „stručne“, oni vyžadujú romanticky, pomaličky a precítene.

Vo všeobecnosti romantiku ženy popisujú ako nežnosť spojenú s akciou. Ak ešte stále nerozumiete, znamená to, že majú radi bozkávanie, láskanie, dotyky a slová. Vášnivé milovanie, vášnivý sex, to je to pravé, po čom ženy túžia. Rozhodne to však nie je všetko, po čom ženy túžia aj v sexe.

Po čistote

Priznajte sa, idete na „to“ hneď tak, ako ste alebo sa najskôr musíte očistiť a umyť? Väčšina žien uprednostňuje pred samotným aktom očistu, sprchu, či kúpeľ. Dbajú na to, aby sa dostatočne uvoľnili a užili si všetko, čo sa so sexom spája. Predsa nikdy neviete, aká poloha vám v posteli zachutí a ženy to majú rady na „čisto“. Len sa v duchu môžeme spytovať, prečo my muži berieme práve túto ich túžbu ako niečo neoriginálne, neprirodzené a neuvoľnené.

Po vyvrcholení, respektíve orgazme

Je to pravda a je to skutočne tak, že aj ženy túžia po vyvrcholení, po plnohodnotnom orgazme. Avšak je potrebné podotknúť, že ženy pristupujú k orgazmu predsa trochu inak ako my muži. Idú do každého aktu s tým, že buď niečo bude alebo nie. Nie je to pre nich nevyhnutnosť, ale určite sa potešia, ak orgazmus zažijú. Predsa kto by ho nechcel, keď je taký príjemný. Ibaže nie je to vždy také jednoduché, pretože na samotné precítenie aktu so zakončením v podobe orgazmu vplýva množstvo činiteľov, ktoré musia byť splnené, aby vôbec niečo u ženy aj bolo.

Po aktivite a iniciatíve

Áno, je to už raz tak. Všetky ženy túžia po tom, aby ich partneri boli iniciatívni v posteli. Možno ste boli v tom, že iba muži sú takí, ktorí sa ponosujú často na slabú a nízku iniciatívu zo strany ich partneriek. Každému raz začne vadiť, ak sa v posteli snaží vždy iba jeden z partnerov a ten druhý sa iba akoby vždy „zvezie“. No ženám sa nepáči sex, keď musia byť iniciatívne iba ony. Majú rady, ak aj ich partneri priložia ruku k dielu, respektíve ak im oplatia to, čo ony dávajú im. Prečo by mal jeden partner dávať viac a druhý menej? Vám sa to páči?

Preto milí páni, ak vo vašom vzťahu dávate málo, zobuďte sa a začnite dávať viac alebo aspoň toľko, koľko vám dáva vaša partnerka. Skúste to už pri najbližšom milovaní. Uvidíte ten rozdiel. Pokiaľ však práve vaša partnerka sa vymyká spod tejto túžby ostatných žien, oslovte ju a dohovorte jej, že už nebudete dávať iba vy, ale nech dáva aj ona vám. Aj v takomto prípade zaznamenáte rozdiel, pevne veríme, že iba k lepšiemu.

Po porozumení

A sme pri poslednej ženskej túžbe. Môžeme konštatovať, že ak dáme dokopy vyššie popísané túžby, vznikne nám práve táto – porozumenie. Prečo porozumenie? Predsa ak porozumie žena mužovi a naopak muž žene, nebude vo vzťahu a v sexe žiadny problém. Bude to klapať aj v posteli. Vždy sa zhodnete na tom, čo chcete aj v posteli. Pokiaľ obaja dobre viete, čo chcete, aj vďaka aktivite, orgazmu a túžbe pôjdete tým správnym smerom a to, po čom túžite alebo čo si želáte, to aj dosiahnete.



uspokojenie ženy orgazmus milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow