Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najčastejší problém mužov je prirýchly koniec. Ako oddialite ejakuláciu?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.06.2016 00:00 Najčastejší problém mužov je prirýchly koniec. Ako oddialite ejakuláciu?

Ohnivejší a dlhší sex s partnerkou, hoc aj vo vyššom veku? Že si už ani nepamätáte, kedy ste ho mali? Pokiaľ aj vy patríte k mužom, ktorých najčastejším problémom je prirýchly koniec v posteli, tak môže byť pre vás problém vôbec sex mať. Predčasná ejakulácia predstavuje najčastejší a snáď najväčší problém mužov v každom veku. Isto sa aj vám zíde vedieť, ako je možné oddialiť prichádzajúcu ejakuláciu. Inšpirujte sa naším článkom ...

Nedostatočná erekcia, žiadna erekcia, predčasná ejakulácia ...

Nedostatočná erekcia, žiadna erekcia alebo predčasná ejakulácia? Nás mužov trápi najviac práve predčasná ejakulácia. Ak muž predčasne ejakuluje, je tým poznačený celkový pôžitok zo sexu. Značí to, že pre muža sa sex skončí už do pár sekúnd (v lepšom prípade do pár minút, najviac však do päť minút). Ak sa to stane raz, dva, či trikrát, netreba robiť paniku. Ak sa však takýto jav opakuje pravidelne aj u vás, pri každom intímnom akte, je potrebné hovoriť už o probléme nazývanom ako predčasná ejakulácia.

Problém však netrápi väčšinou iba muža, ale aj jeho partnerku, pretože tá si pri krátkom sexe nestihne užiť. Partnerka zostáva neuspokojená, znervóznená a aj preto narastá napätie v celom vzťahu. Zastaviť tento nepriaznivý jav hoc aj vo vašom vzťahu je možné účinnými metódami.

Ako zabrániť predčasnej ejakulácii?

Dobrou správou je, že môžete predčasnú ejakuláciu účinne poraziť, a to napríklad aj rozličnými účinnými metódami. Môžete skúsiť viaceré spôsoby, no my sme vybrali podľa nás tie „najlepšie“ – konkrétne masturbáciu, metódu nádychu a výdychu a metódu prírodných tabletiek alebo výživových doplnkov.

Masturbáciou

Oddialenie mužskej ejakulácie je možné dosiahnuť aj masturbáciou. Je veľmi účinné, ak budete aj sám masturbovať. V rámci masturbácie skúšajte precvičovať to, čo pomáha najviac. Pokiaľ cítite, že sa už blíži koniec, tak rýchlo prestaňte na pár minút. Potom, ak vás ten pocit prejde, začnite masturbovať znova. Opakujte tento spôsob viackrát za sebou a po pár dňoch a týždňoch pocítite ten rozdiel v oddialení ejakulácie.

Metóda nádychu a výdychu

Naučte sa pekne pomaly a zhlboka dýchať. Usilujte sa prvých päť sekúnd nadychovať. Potom aspoň na tri sekundy zadržte dych a následne pomaly vydýchnite po dobu minimálne piatich sekúnd. Nebojte sa. Začiatky budú rozpačité, ale postupom času nadobudnete také skúsenosti s nádychom a výdychom, že dosiahnete až oddialenie ejakulácie.

Metóda tabletkami

Tretiu účinnú metódu na oddialenie ejakulácie, ktorú môžete skúsiť hoci aj dnes, je metóda tabletkami respektíve pomocou prírodných výživových doplnkov. Treba si zvoliť práve tie, ktoré sú účinné, bez vedľajších účinkov a lekárskeho predpisu. Pomôžu aj vám ako mnohým spokojným mužom. Predsa ak nič iné nepomáha, je potrebné siahnuť po skutočnej pomoci, ktorou sú práve tabletky na oddialenie ejakulácie.

Okrem vyššie spomenutých metód môžete ešte skúsiť aj kegelove cviky, znecitlivejúce gély alebo kondómy. Ako máte možnosť vidieť, možností je viac ako dosť, treba len skúsiť práve tie, čo fungujú najviac e a vždy aj u vás.

Tabletky Zerex Extralong na oddialenie ejakulácie



o mužoch predčasná ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow