Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kozorožec - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 Kozorožec - muž erotický horoskop

Ak je Váš partner kozorožec, potom ste možno nedostala všetko, čo očakávate. Muži Kozorožci sú známi tým, že sa zaraďujú do tzv. klasickej triedy mužov, ktorí majú radi zaužívané postupy. Sú to ľudia, ktorých možno charakterizovať najmä sebadisciplínou a akýmsi režimom, ktorý sa nemení a ktorý im vyhovuje.

Muž Kozorožec - ako si ho získať

Veľa mužov chce, aby ich partnerka bola na nich hrdá a aby im to dávala najavo. Pri mužoch kozorožcoch často stačí, ak urobíte dobrú večeru a dáte mu najavo, že ste s ním spokojná a o sexuálne hrátky taktiež príliš nestojíte, pretože si uvedomujete podstatnosť iných, dôležitejších vecí v živote. Ak očakávate, že takýto partner bude chcieť sex niekoľko krát denne či do týždňa, respektíve bude po nociach študovať stále nové polohy, potom Vás zrejme sklameme.

Kozorožci nie sú tí klasickí muži, ktorí majú radi aj experimenty alebo skúšanie nových vecí, ktoré sa ostatným páčia. Taktiež to nie sú tí, ktorí by si pri zakúpení dámskeho časopisu ako prvé začali listovať zakázané strany a prezerali si tak informácie či fotografie úzko späté so sexom a rôznymi sexuálnymi aktivitami. Nie sú. Jednoducho majú iné priority a sex považujú síce za potrebný, avšak nie celkom nevyhnutný k ich životu.

Oveľa viac ich často uspokojí úspech v práci či v inej oblasti života, ako sex s Vami. Bez urážky, avšak je tomu skutočne tak. Pri mužoch Kozorožcoch by ste nemali ani príliš tlačiť na pílu. Ak budete príliš agresívna vo vynucovaní si sexuálneho styku s ním, môže sa to ešte viac zhoršiť, ako to je teraz. Aj preto nechajte, kým iniciatívu prevezme on sám a bude sa snažiť o sex alebo o maznanie sa s Vami.

Muž v znamení Kozorožec v posteli

Poďme k polohám. Niekedy muži Kozorožci predsa len majú sex a pri ňom musia byť aj v nejakej polohe, aby sa akt mohol odohrávať. Tu preferujú totálne alibistický prístup, pretože poloha ležmo je tá najlepšia voľba pre nich. Určite nemajú radi, ak musia oni sami vyvíjať príliš veľkú aktivitu a byť tí, na ktorých stojí a padá uspokojenia Vás a samozrejme, aj ich.

Taktiež sú charakteristickí svojou zdržanlivou povahou, avšak to iba do momentu, kedy ich žena skutočne zaujme. Vtedy sa dokážu „otvoriť“ a vyznať jej lásku aj práve sexuálnym stykom, pri ktorom sa dokážu uvoľniť a naplno si ho vychutnať. To sa odzrkadlí aj na samotnej kvalite sexu.

Aj dlhodobá partnerka však vie muža Kozoržca zaujať. K tomu stačí, ak by ste si na seba dali niečo skutočne výnimočne sexi, čo ho priťahuje. Pri partnerke však platí, že preferuje dlhodobé známosti a jednorazový sex nie je preňho alternatívou. Takýto muž je veľmi praktický a sex berie skoro ako stroj, pričom často idú túžby a city bokom. Chápe to ako prácu, ktorú treba vykonať a potom niekedy opäť. Určite to nie je veľký romantik ani objaviteľ nových polôh.



Magazín arrow
Magazín arrow