Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kotvičník zemný ako prírodná náhrada steroidov. Prečo ho užívať?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.03.2017 00:00 prírodné steroidy

Prírodné steroidy bez vedľajších účinkov sú zdravá náhrada za škodlivé anabolické steroidy. Zväčšite svoje libido aj svaly s pomocou Kotvičníka zemného.

Ktoré prírodné steroidy vám pomôžu podať lepší výkon v športe i v posteli?

Príroda ponúka veľa možností – vyskúšajte napríklad bylinné výživové doplnky s obsahom Pestreca Mariánskeho, Ženšenu pravého, Schizandry, Senovky Gréckej či Macy Peruánskej. Tieto „zelené“ afrodiziaká zlepšujú prekrvenie a tvorbu mužského pohlavného hormónu v tele muža a tým aj jeho sexuálnu a fyzickú výkonnosť. Na rozdiel od synteticky vyrobených „práškov“ však neškodia zdraviu. Najúčinnejšou bylinkou na posilnenie libida a fyzickej sily je Tribulus terrestris alebo Kotvičník zemný.

Prečo patrí Kotvičník zemný medzi najlepšie prírodné steroidy?

Plody a korene teplomilného Kotvičníka obsahujú fytosteroly – prírodné steroidy, ktoré nedodávajú telu hotový mužský pohlavný hormón, avšak stimulujú jeho tvorbu (pri pravidelnom užívaní zvyšuje Kotvičník zemný tvorbu mužského pohlavného hormónu asi o tretinu). Je vhodný predovšetkým pre mužov, ktorých dlhodobo trápi erektilná dysfunkcia či nedostatočná sexuálna výdrž. Kotvičník tiež pomáha liečiť problémy s prostatou, ochorenia močových ciest a zlepšuje obranyschopnosť voči pohlavným chorobám. Na rozdiel od anabolických steroidov, nespôsobuje neplodnosť ale naopak, zlepšuje kvalitu spermií.

Je Kotvičník zemný vhodný pre športovcov?

Kotvičník je veľmi vhodný pre ľudí, ktorí sa aktívne venujú športu – napomáha totiž regenerácii svalov po fyzickom výkone. Kotvičník pomáha aj pri chudnutí, nakoľko prirodzeným spôsobom znižuje cholesterol a zlepšuje trávenie. Ak ho budete užívať pravidelne, budete sa cítiť vitálnejšie, zlepší sa vaša imunita a budete výkonnejší i v športe. Podobne ako anabolické steroidy, Kotvičník zemný podporuje rýchlejší rast svalovej hmoty. P.S.: Vyskúšajte 100 % prírodné tabletky Zerex Extralong s obsahom Kotvičníka zemného, ktoré získate bez lekárskeho predpisu. Môžete ich užívať dlhodobo, bez škodlivých vedľajších účinkov. Tabletky Zerex sú vhodné aj pre seniorov.



slabá erekcia podpora erekcie afrodiziakum zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow