Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dolaďte atmosféru sexi večera – vábivou vôňou

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.08.2017 00:00 afrodiziakálne parfumy
Večera pri sviečkach, pomalá hudba, zvodné oblečenie a dobré vínko. Čo viac treba? Chýba ešte jeden sexi doplnok – tá správna aróma, ktorá podporí romantickú náladu. Afrodiziakálne parfumy, skombinované s prirodzenými feromónmi, ktoré vylučuje vaše telo, prispejú k nezabudnuteľnej noci, plnej vášne…

Ktoré afrodiziakálne parfumy sú najzvodnejšie?

Medzi najpríťažlivejšie vône patria tie, ktoré pochádzajú z prírody. Odporúčame vám preto siahnuť po niektorej overenej kvetinovej klasike. Najdôležitejšie však je, aby sa vôňa páčila vám aj vašej polovičke a aby ladila s vašou osobnosťou.

Jemné kvetinové vône pre krehké krásky

Romanticky založeným ženám, ktoré preferujú jemné a zároveň zvodné vône, sa hodia predovšetkým arómy, obsahujúce tóny ruže, pivoniek, orgovánu a konvaliniek. Zaujímavou voľbou je i parfum s nádychom levandule, ktorý pôsobí upokojujúco a príťažlivo zároveň.

Korenisté arómy pre šarmantných zvodcov

Aktívni a spoločenskí muži milujú výrazné, exotické a tak trochu štipľavé vône. Zvodný céder, mysteriózne santalové drevo, netradičný bergamot, omamný jazmín, klinček a škorica ladia s ich nespútanou povahou. Korenistý afrodiziakálny parfum bude pre týchto pánov ideálnym doplnkom na rande.

Ležérny závan ovocia pre bezstarostných „večne mladých“

Pre dámy aj pánov, ktorí si nepotrpia na formality a luxusné reštaurácie ale vedia si vychutnať romantiku so svojou láskou prakticky hocikde, sa obzvlášť hodia hravé a svieže ovocné vône – napríklad kombinácia zeleného jablka a citrusov alebo mladistvá citrusovo-kvetinová aróma. Práve nevtieravé citrusové vône (najmä ružový grep, červený pomaranč a limetka) dokážu príjemne nabudiť libido a zároveň zlepšiť náladu. P.S.: Ak sa neviete rozhodnúť, ktorý afrodiziakálny parfum je pre vás najvhodnejší, vyskúšajte si vzorky parfumov v pohodlí domova. Váš parfum aplikujte priamo na telo (ideálne na zápästie alebo vnútornú stranu lakťa), nespoliehajte sa na testovacie papieriky. Každá aróma totiž potrebuje svoj čas a vonia inak na pokožke než na papieri.


feromony afrodiziakálne parfumy
Magazín arrow
Magazín arrow