Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Análny sex, tipy ako si ho najlepšie užiť

16.04.2014 00:00

Už ste naplno rozhodnutí, že chcete vyskúšať análny sex, no neviete, ako správne začať. Sme tu na to, aby sme vám pomohli v súvislosti s tým, ako najlepšie a naplno si užiť análny sex, ktorý je ešte stále v našich končinách málo udomácnený v porovnaní s klasickým sexom.

Vhodné miesto na praktizovanie...

Nájdite si pokojné a tiché miesto, kam často chodíte a je vaším obľúbeným miestom. Iba na takomto mieste dosiahnete úplné uvoľnenie. Oddávajte sa jeden druhému, popritom sa rozmaznávajte a obdarúvajte vzájomnými bozkami. Vzrušujte sa na pohlaviach a ďalších erotogénnych zónach, najlepšie viete, čo vás vzrušuje najviac a ako najlepšie dosiahnuť. Platí, že by ste sa nemali zamerať iba na zadok partnerky, mali by ste upriamiť pozornosť na partnerkine lono s cieľom dôkladnejšieho prekrvenia dolných častí jej tela a nadobudnutia lepšieho celkového uvoľnenia svalstva.

Konkrétne tipy pre análny sex

Ako konkrétne praktizovať análny sex? Najlepšie bude, ak sa vaša partnerka uloží na bok a súčasne ohne svoje dolné končatiny v kolenách. Hornú nohu nech jemne zodvihne smerom nahor a zároveň nech vypučí svoj zadok smerom k vám. Nezabúdajte svoju milovanú smerom odzadu maznať a túľte sa k nej tak, ako je to obom príjemné. Ak sa čokoľvek vyskytne, čo nie je príjemné pre jedného, prestaňte s tým, ale robte to tak, aby všetko bolo dobré pre obidvoch. Následne si naneste gél na prst a prejdite s ním na partnerkin konečník a pekne ho začnite masírovať s cieľom zvlhčiť sliznicu. Neskôr je povolené, aby ste prstom vnikli do jej tela, podotýkame zatiaľ iba prstom...

Keďže druhú ruku máte popritom voľnú, viete ju využiť na dráždenie a mazlenie ženinho prirodzenia, či iných častí jej tela, ktoré ju dokonale vzrušujú. Popri všetkom je nevyhnutné pamätať vždy na to, že análny sex si žiada veľké venovanie pozornosti spojené s nežnosťou a maximálnou mäkkosťou. Znamená to, že do svojej partnerky máte povolené vstúpiť iba v tom okamihu, keď je na to dostatočne pripravená.

Ak začínate praktizovať análny sex, výbornou polohou je najznámejšia zo sexuálnych polôh, misionárska poloha. Partnerka sa v tichosti a v harmónii povaľuje na posteli, pritom všetka činnosť nezávisí vôbec od nej, ale od partnera. Vy ako partner, jemne roztiahnite jej nohy smerom od seba. Medzitým máte povolené dotýkať sa jej prirodzenia, v tomto prípade aj konečníka. Pokojne jej masírujte tieto miesta. Partnerka sa dostatočne vzruší a uvoľní, čím vaša cesta vstupu bude jednoduchšia. Následne môžete pristúpiť k miernemu vsunutiu vašej pýchy do zadku, ale veľmi jemne, kúsok po kúsku a vždy chvíľu počkajte, aby ste zistili, či vaše pohyby nie sú bolestivé. Ak áno, okamžite prestaňte a začnite znova pekne od začiatku, kúsok po kúsku. Je to nesmierne dôležité, nakoľko si predstaviť, že vy ste na mieste partnerky a je vám to nepríjemné a až boľavé, ako by sa vám to páčilo?

Pri análnom styku je snáď každého muža sen vniknúť do ženy zozadu. Je to možné a vyhovujúce, ibaže je dobré dodržať isté zásady. Vaša partnerka je na kolenách a vy do nej zozadu vniknete. Veľmi jednoducho to znie, ale dávajte pozor na to, aby vaša milovaná svoj zadok veľmi nevysúvala smerom dozadu, respektíve nemala ho príliš natiahnutý. Ak sa bude moc presiľovať a prepínať v páse, skôr celému aktu uškodí, nie pomôže. Takto skôr môžete spôsobiť svojej partnerke drobné zranenia na sliznici a to istotne nechcete. Práve preto zaujmite pozíciu, ktorá je najmenej usmerňovaná, čiže je spontánna.

Dobrá rada na záver

V prípade, že samotný análny sex nie je to, čo vás vzrušuje najviac, nebojte sa zapojiť dráždenie aj ďalších intímnych zón vašej partnerky, napríklad klitorisu, či celého lona alebo bradaviek... Netreba zabúdať na to, že iba ak dodržíte naše základné tipy a rady, zažijete chvíle plné vášne, rozkoše a slasti, ktoré prináša análny sex v inej intenzite, ako je tomu v prípade klasického sexu. Tak hor sa na análny sex.



uspokojenie ženy predohra vzrušenie orgazmus rozkoš milovanie pohlavný styk análny sex
Magazín arrow
Magazín arrow