Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako zistíte, že vás žena podvádza? Poradíme vám!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.05.2016 00:00 Ako zistíte, že vás žena podvádza? Poradíme vám!

Nie je podstatné, koľko rokov ste spolu. Nevera môže prísť kedykoľvek a bez ohľadu na vek a dĺžku vzťahu. Mnohé vedecké štúdie potvrdili, že muži jednoduchšie odhalia partnerkinu neveru, ale tiež ju častejšie podozrievajú, aj keď je verná. Takmer polovica osôb už mala najmenej jedného milenca (milenku) počas života. Jedno je však isté, že nie je nič príjemné zistiť, že vám je partnerka neverná. Ako odhalíte, že vás žena podvádza?

Ako zistíte, že vás žena podvádza?

Už aj v minulom článku sme priniesli pár rád ohľadne toho, „ako odhaliť neveru partnerky“. Dnes si pripomenieme niektoré zo signálov nevery, respektíve rozšírime ich o ďalšie ...

Stará sa o svoj vzhľad viac ako predtým

Ak je vám partnerka neverná, tak je viac ako isté, že sa začne starať o svoj zovňajšok viac ako predtým. Je možné, že začala chodiť pravidelne cvičiť, pretože má novú potrebu starať sa o svoje telo a zlepšovať to, čo nie je na ňom stopercentné. Okrem toho začala pravidelne a často chudnúť a má rozličné diéty alebo sa inak usiluje zdravšie žiť? Mení v poslednej dobe radikálne svoj šatník? Kupuje si viac nového oblečenia a krajšiu spodnú bielizeň?

Ak teda príliš rýchlo v poslednom čase zmenila imidž, je častejšie preč ako doma a vracia sa domov vždy neskoro v noci, je bohužiaľ viac než isté, že je za tým iná láska, iný muž ...

Telefón je jej častejším „spoločníkom“

Často telefonuje a správa sa čudne pri telefonovaní? Odchádza vždy von alebo na toaletu, keď jej zazvoní mobil? Alebo jej veľmi často prichádzajú správy, pričom v minulosti dostala jednu, či dve za týždeň? Ešte je možné, že jej píšu kamarátky, nakoľko rieši nejaký ten „ženský“ problém.

Pozorujte jej správanie čo najviac a ak má okrem tohto svoj mobil častejšie pri sebe a nechce vás k nemu pripustiť, navyše si aj vypína zvuk, či má heslo pri jeho odomknutí, je najvyšší čas zvýšiť ostražitosť. Práve takéto ženské správanie je možné označiť za veľmi podozrivé a nezvyčajné, ktoré pripomína aj neveru vašej partnerky.

Sex sa zmenil

To, že je partnerka neverná, môžete zistiť aj na základe toho, že intímny styk s ňou sa celkom zmenil. Odmieta až intímny styk s vami, čo predtým nebolo zvykom (milovali ste sa spolu často a pravidelne).

Na druhej strane sú situácie, kedy ženská nevera spôsobí, že odrazu jej nebude stačiť to, čo ste jej doposiaľ „vždy“ ponúkali. Chce skúšať nové veci. Úplnou „čerešničkou“ bude, ak sa po čase u vás objavia rôzne intímne choroby, zápaly a podobne. Takto sa vám celkom potvrdí, že niečo sa muselo stať práve u nej a nebude to len malý úlet, ale obrovské zlyhanie, pokiaľ ste vy „čistým“ v tomto smere ...

Ste jej ukradnutý

A na záver sme si nechali ďalšie jej nepríjemné znamenie voči vám. Správa sa odcudzene a tak, že máte pocit, že ste jej ukradnutým? No, je náročné prejavovať city dvom mužom naraz a to sa odzrkadlí práve na ženskom správaní. Tým, že vás podviedla, tak to ju práve citovo „ubíja“ a začína mať výčitky voči vám. Práve preto má voči vám ten odstup.

Ak ju neprezradia vyššie popísané signály, tak toto ju usvedčí, že má citovo bližšie k inému mužovi a že je vám neverná.

Záverom

Zerex magazín, to sú aj takéto praktické rady pre mužovako odhaliť neveru partnerky. Chcete to zistiť aj vy alebo radšej nie? Niekedy je dobré pátrať po pravde, inokedy sa to však môže vypomstiť. Žiť v klamstve a neistote je však rovnako náročné, ako žiť s pocitom, že vám vaša „milovaná“ je neverná s iným mužom ...

zlepšite erekciu so Zerexom



partnerské problémy o ženách
Magazín arrow
Magazín arrow