Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako zachrániť manželstvo a intimitu medzi partnermi?

27.04.2020 00:00 ako-zachranit-manzelstvo

Silná túžba obnoviť vzťah a reštartovať sexuálne puto s partnerom vyvolá s najväčšou pravdepodobnosťou otázku: Ako sa vrátiť do vzťahu?

 

Oživiť zabehnuté partnerské koľaje a zmeniť rutinu nie je nemožné. Naopak, do vzťahu môže vaša snaha priniesť niečo, o čom ste už možno dlho pochybovali. Môžete opäť objaviť, čo vás na partnerke priťahovalo na začiatku vzťahu a objaviť aj nové, doposiaľ nepoznané túžby. 

Sex a intimita: Muži

Vaša partnerka je sexuálne aktívna počas celého života, preto by ste jej mali poskytnúť všetko, čo k spokojnému sexuálnemu životu bude potrebovať. Základným predpokladom je, prirodzene, pevná erekcia, výdrž v posteli a v neposlednom rade fantázia. Po rokoch vzťahu môže byť totiž ťažké (ale nie nemožné) udržiavať iskru, nie však nemožné. 

Dostatočná pozornosť partnerke = spôsob, ako zachrániť manželstvo?

Pozor na vyhýbanie sa intímnostiam! Muži sa môžu z rôznych dôvodov strániť sexu, napríklad z dôvodu predčasnej ejakulácie, či strachu zo zlyhania. Na partnerku to však môže pôsobiť tak, že už o ňu nemáte záujem a vytvárate tak živnú pôdu nevere. Partnerský sex je jednou z možností, ako zachrániť manželstvo.

TIP

S pevnou erekciou vám môžu pomôcť prírodné prípravky určené práve na túto príležitosť. Zerex Klasik je certifikovaný doplnok výživy, ktorý slúži ako prírodné afrodiziakum.  Vďaka svojmu rýchlemu nástupu účinkov a vysoko koncentrovanému zloženiu extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín má priaznivý vplyv na:

  • kvalitu sexuálneho života, 
  • pevnú erekciu,
  • výkon muža v posteli.

Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon. Priaznivo vplýva na normálnu hladinu mužského pohlavného hormónu. Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu aktivitu. L-arginín pozitívne vplýva na zásobovanie organizmu krvou, pohlavných orgánov nevynímajúc, čím prispieva k pevnej erekcii.

Ako opustiť milenku?

Za rozpadom vzťahov stojí veľmi často nevera zo strany mužov. Ak do vášho vzťahu vstúpila tretia osoba a pre potreby obnovy vzťahu chcete tento vzťah ukončiť, poradíme vám. 

Pri ukončení mileneckého vzťahu je potrebné postupovať opatrne. Hoci mužské vnímanie môže byť zamerané na uspokojenie a zábavu, existuje len mizivé percento žien, ktoré sa nijako emocionálne neangažujú. Vzťah ukončujte tak, aby ste neranili city, ale presvedčili svoju milenku o tom, že je to pre vás oboch to najlepšie. Nepoužívajte vety, kde bude dominovať “ja”, “mne”, “moje manželstvo” a podobne. 

Zatvorené dvere už nikdy neotvárajte, čo znamená, že nebudete opäť milenku vyhľadávať a kontaktovať ju: žiadne správy, stretnutia, káva. NIČ.

Sex a intimita: Ženy

Intimita v dlhodobom vzťahu môže časom skĺznuť do rutiny. Navyše sa s nami môžu zahrávať hormóny, ktoré sa postarajú o nechuť k sexu, najmä v období menopauzy. Ak však túžite po tom, aby ste so svojím partnerom zažívali vzťahovú renesanciu, môžete jej dopomôcť, a to aj prostredníctvom nasledujúcich tipov:

Neobmedzujte sex len na určité príležitosti - sex na výročie, vianoce a narodeniny je vytvorenie medzery, kde svojmu partnerovi nedávate veľa možností. Snáď jednu: nájsť si niekoho, kto bude sexuálne prístupný mimo tieto dátumy. 

Zapojte trochu fantáziu - Po rokoch vzťahu to môže byť celkom tvrdý oriešok, vo výsledku to však môže znamenať znovuobjavenie toho, čo vás na partnerovi na začiatku vzťahu priťahovalo. Vneste nový svieži vánok do spálne a možno z neho bude silný vietor do plachiet, ktorý vás poženie vpred. 

Nemusíte voliť len možnosť prekvapenia novou erotickou bielizňou. Klišé zažeňte napríklad pomocou novodobej sexuálnej príručky Zerexsutry. Vďaka šteklivým príbehom, radám a odporúčaniam môžete nadobudnúť lepšie sebavedomie v posteli a objaviť v sebe dávku kreativity. Pomôže vám prebudiť vašu predstavivosť a naučí vás, ktoré prírodné afrodiziaká môžu naštartovať vašu chuť na sex.

Ako opustiť milenca?

Byť stredobodom mužského záujmu a mať “k dispozícií” manžela/partnera a milenca, môže byť pre ženu neskutočne lákavé. Dodáva to sebavedomie, pocit úspechu. Keď sa však rozhodnete reštartovať vzťah so životným partnerom, milenecké vzťahy musia preč. Len tak nájdete odpoveď na otázku, ako sa vrátiť do vzťahu s vlastným mužom. 

Komunikujte s milencom dôvody, prečo ste sa tak rozhodli a požiadajte ho, aby vás nekontaktoval. Muži sú spravidla prispôsobivejší zmenám, pretože sa v mileneckých vzťahoch väčšinou zameriavajú na dobrodružstvo a vzrušenie zo zakázaného. Preto je v tomto prípade väčšie riziko na vašej strane a to, čo platí pre milenca, platí aj pre vás: žiadne ďalšie správy, maily, stretnutia.


Ak túžite po tom, aby sa do vašej spálne vrátil váš manžel/partner a predviedol sa aj ako výborný milenec, povedzte mu o svojich potrebách. Spomeňte si na to, čo sa vám páči (alebo páčilo v mileneckom vzťahu) a povedzte si o to. Povzbuďte partnera darčekom vo forme afrodiziák Zerex Klasik, vďaka ktorým môže byť jeho erekcia a výkon ako “za mladi”.

Prečítajte si viac o spôsoboch, ako vzťahu dodať iskru:



ako zachrániť manželstvo ako opustiť milenku
Magazín arrow
Magazín arrow