Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako uspokojiť partnera v posteli? Tieto 3 pohyby z vás urobia bohyňu sexu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.12.2017 00:00 ako uspokojiť partnera

Tento blog venujeme dámam, ktoré baví skúšať nové polohy pri milovaní a chceli by prekvapiť svojho partnera niečím novým a vzrušujúcim. Vyskúšajte tieto tri pohyby, ktoré vám prezradia ako uspokojiť partnera v posteli.Verte nám, zaručene fungujú!

Vzrušujúce Kegelove cviky

Cvičíte pravidelne Kegelove cviky na poslinenie svalov panvového dna ale neprídu vám vôbec vzrušujúce? Ešte ste ich neskúsili zapojiť do intímnych hier! Pri najbližšom milovaní vyskúšajte tento malý, ale efektný trik: počas sexu sťahujte svaly rovnako ako pri jednoduchom cvičení, ktoré bližšie popisujeme v článku “Kegelove cviky pre lepší sex”. Vďaka nim ľahšie dosiahnete orgazmus – a ak ich budete vykonávať počas sexu, je celkom možné, že sa rýchlo prepracujete aj ku spoločnému orgazmu s partnerom. A to rozhodne stojí za to!

Ako na kolotoči

Tento „kolotoč“ si váš partner určite obľúbi, aj keď sa mu na atrakciách v zábavnom parku točí hlava. Vzrušujúci točitý pohyb sa vám bude najlepšie praktikovať v polohe, pri ktorej partner leží na chrbte a vy ste hore. Princíp kolotoča pritom spočíva v tom, že budete krúžiť panvou dokola, rôznou intenzitou. Verte tomu, že z takého kolotoča sa vášmu partnerovi nebude chcieť vystupovať!

Hojdanie do rytmu

K tomuto pohybu môžete (a nemusíte) použiť zmyselnú, rytmickú hudbu ako zvukovú kulisu. Východisková pozícia je podobná ako pri predchádzajúcom pohybe – teda poloha „na koníka“ pri ktorej je žena hore. S tým rozdielom, že namiesto krúženia panvou sa budete len húpať zo strany na stranu. Začnete pomaly a postupne budete zrýchľovať. Vaša polovička si túto hojdačku určite obľúbi...

Tajné tipy zo Zerexsutry

Hľadáte inšpiráciu pre ďalšie vzrušujúce sexuálne polohy? Vyskúšajte modernú verziu Kámasútry pod názvom Zerexsutra, v ktorej nájdete množstvo tipov a šteklivých erotických príbehov z reálneho života. P.S.: Chcete si vychutnať dlhšie posteľné radovánky vo dvojici? Nachystajte vášmu partnerovi prekvapenie v podobe jedlého afrodiziaka alebo kvalitných doplnkov stravy, ktoré zlepšia jeho libido a sexuálny výkon – Zerex Extralong s obsahom Kotvičníka zemného je voľne dostupný online a vhodný pre všetky vekové skupiny.

 



zerexsutra sexuálna príručka ako uspokojiť partnera
Magazín arrow
Magazín arrow