Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

3 tipy, ako odhaliť jej neveru a čo potom

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.10.2016 00:00 tipy, ako odhaliť jej neveru a čo potom
O nevere zo strany ženy sa nehovorí tak často ako o mužskej nevere a pritom nie je žiadnou výnimkou. Dôvodom môže byť napríklad to, že ženy veľmi rady hovoria o tom, ako im sviniar muž ublížil a ponížil ich. Muži sú však odlišní. Neradi hovoria o svojich zranených citoch a aj keď na neveru svojej ženy prídu, radšej mlčia. Máte pocit, že s vašou partnerkou nie je čosi v poriadku a podozrievate ju z nevery? Tu sú tri tipy, ktoré vám pomôžu odhaliť bokovku vašej ženy.

1. Posmievanie a urážanie na dennom poriadku

Všimli ste si, že sa vám vaša partnerka začína posmievať alebo vás zhadzovať pred priateľmi či rodinou a vám to vôbec nie je jedno? To, že vás toto jej správanie zabolí, je dôsledkom toho, že predtým to nerobila. Jasné, sú dni, kedy je žena protivná, ale ak to trvá podozrivo dlho a v jej tóne počuť iróniu takmer v každej vete, ktorú smeruje na vás, je čas zbystriť svoju pozornosť.

2. Noví kamaráti

Vravíte, že vaša žena nikdy okrem pár priateliek, s ktorými chodila raz za čas na dámsku jazdu, nemala veľa priateľov a zrazu nemôže chýbať na žiadnej párty? Navyše vás so svojimi novými kamarátmi nechce ani zoznámiť? Dávajte si pozor najmä na víkendové chaty, na ktoré určite nechodí len s dievčatami. Alkohol predsa búra akékoľvek zábrany, veď sami to veľmi dobre viete.

3. Zmena účesu či štýlu obliekania

Zmenila vaša žena účes, ktorý ju zdobí už pár rokov, alebo sa začala obliekať úplne inak než predtým? Samozrejme, niekedy žena potrebuje zmenu, a to bez nejakého podozrievania o nevere. Ak sa však náhle bude chcieť zmeniť po víkendovej akcii na horách s priateľmi, asi nebude všetko v poriadku. Sama vám takto dáva najavo, že túži po zmene. A často to nie je len zmena účesu.

Podviedla ma

Zistili ste, že vás vaša partnerka podviedla a všetkému je koniec? Nezabúdajte však, že najsladšia je pomsta! Vyskúšajte niečo nové, to čo ste si v partnerskom zväzku nemohli dovoliť. Jednou z možností môže byť tantra masáž, kde sa človek zrelaxuje, upokojí a všetky negatívne emócie vyplaví.  


Magazín arrow
Magazín arrow